Het online platform voor de beste product reviews.

Product Reviewr is de toonaangevende website voor online productrecensies. Bij Product Reviewr streven we ernaar een informatief platform te bieden waar we een overzicht geven van de beste producten van vandaag. Product Reviewr is volledig onafhankelijk en gratis te gebruiken.

Het online platform voor de beste product reviews.
elementor pro logo banner

Wat is Elementor Pro? – Krachtige Website Bouwer & Hosting

Elementor — De #1 WordPress Website Bouwer

Met meer dan 15,2 miljoen websites in bedrijf, behoort de Elementor Pro Website Bouwer tot de meest populaire en meest gebruikte producten binnen WordPress. Door een intuïtieve, no-code, sleep-en-plak Editor te combineren met geavanceerde functies die gewaardeerd worden door professionals, heeft Elementor zich gevestigd als de favoriete bouwer voor consumenten, kleine en middelgrote bedrijven, ondernemingen en professionele webmakers over de hele wereld. Maar wat is Elementor Pro precies?

Elementor investeert aanzienlijke middelen om voorop te blijven lopen in de website-bouwindustrie en herdefinieert voortdurend hoe een moderne website-creatie-ervaring eruit zou moeten zien en voelen. Recent gelanceerde functies, zoals door AI ondersteunde creatie, getuigen van de toewijding aan innovatie.

Op deze basis biedt Elementor Elementor Hosting aan, inclusief Elementor Pro (ter waarde van $99/jaar) samen met een krachtige hostingoplossing.

Wat is Elementor Hosting?

Elementor Hosting is eenvoudig gezegd de beste plek om Elementor-sites te bouwen en te hosten, en daarmee het beste WordPress-hostingplatform — één thuis voor al uw websitebehoeften.

Elementor Hosting combineert tegen een betaalbare prijs, te beginnen bij $9,99/maand:

 • Cloud Hosting, ontworpen voor WordPress in het algemeen en Elementor in het bijzonder.
 • Elementor Pro, de professionele betaalde versie van Elementor. Ter waarde van $99/jaar.
 • 24/7 support en toegang tot facturering voor Hosting en Bouwer.

De cloud hosting oplossing is gebouwd op de best beschikbare infrastructuur, waaronder Google Cloud en Cloudflare. Het R&D-team van Elementor heeft ervoor gezorgd dat het prestatiegericht en schaalbaar is. Naast gangbare optimalisatie technologieën van topklasse, zoals een wereldwijde CDN en website-caching, omvat Elementor Hosting unieke mogelijkheden zoals plug-in versnelling.

De Elementor Pro plug-in versie die zelfs bij de goedkoopste hostingplannen wordt geleverd, is de Advanced-abonnement versie ter waarde van $99/jaar. Deze omvat alle Elementor Pro-functies, waaronder geavanceerde mogelijkheden zoals formulierinzendingen en integraties, e-commerce en aangepaste code/CSS-mogelijkheden.

De supportafdeling beschikt over snelle respons-teams over de hele wereld die de service bewaken en altijd beschikbaar zijn om gebruikers te ondersteunen.

Waarom Elementor Hosting?

Het kiezen van een hostingprovider voor je website is een belangrijke beslissing. Hoewel elke provider de wereld belooft aan zijn gebruikers, zullen er altijd verschillen zijn in de middelen die een provider investeert in bepaalde kerngebieden van de service:

 • Prestaties: de kwaliteit van de ervaring die de bezoekers van de site zullen krijgen.
 • Veiligheid: bescherming tegen zowel gerichte als wijdverbreide kwaadwillige activiteiten.
 • Ondersteuning: de middelen toegewezen aan het ondersteunen van gebruikers.

De hosting is het thuis van een website, en jouw website verdient een goede. 

Jouw website verdient Elementor Hosting.

De meest intuïtieve en snelste manier om een WordPress-website te bouwen

makkelijk een website bouwen met elementor pro

Voor de beginnende gebruiker is de doorsnee WordPress-hosting allesbehalve eenvoudig of intuïtief. Ondanks aanzienlijke vooruitgang in het afgelopen decennium om de “vanilla” WordPress-ervaring gebruiksvriendelijker te maken, blijft het nog steeds ingewikkelder dan toegewijde website-bouwplatforms. Een typische workflow omvat talloze configuratie schermen gevuld met technische termen en een complex beheer interface.

Elementor Hosting biedt gebruikers het beste van twee werelden: de robuustheid en aanpasbaarheid van WordPress, met de eenvoud van Elementor’s consumentvriendelijke workflow. Binnen enkele seconden nadat je op de knop voor het maken van de website hebt geklikt, is je site al online en klaar voor bewerking.

Door gebruik te maken van Elementor’s bibliotheek met professionele ontwerpen kunnen Elementor Hosting-gebruikers in no time aan de slag: tekst bewerken, componenten slepen en neerzetten, en multimediale materialen aanpassen met slechts een paar klikken.

Zelfs de beheerinterface heeft als doel het werken met WordPress te vereenvoudigen. Het is minimalistisch en intuïtief, gericht op alles wat nodig is voor dagelijkse taken en onderhoud, van het bewerken van de site tot het beheren van domeinen en abonnementen. Onder de Elementor Hosting-laag blijft het WordPress-dashboard beschikbaar voor professionals.

Alle toeters en bellen van Elementor Pro (ter waarde van $99/jaar

Het is niet ongebruikelijk om een WordPress-hosting provider te zien die een ingebouwde “websitebouwer” belooft als onderdeel van hun pakketten. In de overgrote meerderheid van de gevallen is dit geen daadwerkelijk product. In plaats daarvan installeert de provider een thema of een combinatie van gratis WordPress-plugins die functionaliteit achter betaalmuren vergrendelen.

Elementor Hosting is heel anders dan deze concurrenten, omdat het wordt geleverd met de Pro-versie van de Elementor Editor. Elementor is zonder twijfel het toppunt van moderne websitebouwers. Met Elementor kan iedereen een professioneel ogende website bouwen zonder een enkele regel code te schrijven. De populariteit van Elementor en de 15,2 miljoen websites erop gebouwd getuigen van zijn succes.

De Pro-versie gaat nog verder, met geavanceerde e-commerce functies en aangepaste code-mogelijkheden:

 • Een sleep-en-plak Editor met meer dan 100 widgets voor pixel-perfect ontwerp.
 • Een Thema Bouwer-interface voor het ontwerpen van de header, footer en andere template gebieden.
 • Presentaties, galerijen en carrousels met flexibele ontwerp mogelijkheden.
 • Spectaculaire bewegingseffecten en animaties.
 • Een volledige e-commerce suite voor het bouwen en beheren van WooCommerce-winkels.
 • Volledige aanpassingsmogelijkheden voor code, CSS, lettertypen, pictogrammen en meer.

Voor gebruikers die niet vanaf nul willen beginnen, heeft Elementor Pro een bibliotheek met sjablonen en ontwerpen voor hele websites, interne pagina’s, landingspagina’s, paginablokken en pop-ups.

(Gratis proefperiode) Creëer content met ongeëvenaarde snelheid met Elementor AI

Elementor AI is een op kunstmatige intelligentie gebaseerde interface die helpt bij het maken van inhoud en visuals voor Elementor-websites rechtstreeks binnen de Editor. Voeg een titel, een alinea of een afbeelding toe door het te beschrijven aan Elementor AI en het genereert een professioneel ogend resultaat.

Voor gebruikers die geavanceerd gedrag aan hun website willen toevoegen met code, kan Elementor AI code genereren op basis van een beschrijving.

Geavanceerde Marketingtools binnen Elementor Pro

Voor degenen die hun nieuwe website zullen gebruiken als een motor voor zakelijke groei, is het eenvoudig bouwen van een website niet genoeg. Elementor begrijpt dat en heeft een premium suite van marketing tools ingebouwd in Elementor Pro. Deze ultieme marketing toolbox verhoogt conversies en maakt verbeteringen aan de sales funnel eenvoudiger, zowel via ingebouwde tools als integraties met derden.

Meer leads krijgen met de formulieren bouwer van Elementor Pro

Formulieren zijn onmisbaar als het gaat om het vastleggen van marketing leads op je website. Het is niet ongebruikelijk om jaarlijks te betalen voor een formulier bouwer om het bouwen van formulieren te vereenvoudigen en professioneel ogende formulieren te maken.

Elementor Hosting-gebruikers hebben toegang tot de formulieren bouwer van Elementor Pro als onderdeel van hun pakket. De vriendelijke interface van de formulieren bouwer met slepen en neerzetten ondersteunt het maken van contact- en lead verzameling formulieren, evenement registraties, complexe meerstaps-formulieren en meer. Zoals met alles binnen Elementor kunnen formulieren worden gemaakt zonder een enkele regel code te schrijven.

Met de formulieren bouwer van Elementor worden de leads die je verzamelt met de formulieren rechtstreeks opgeslagen in de database van de site en zijn ze altijd eenvoudig toegankelijk, ook door externe marketing software via ingebouwde integraties. Door de afhankelijkheid van web hooks en externe integraties te verminderen, kun je veelvoorkomende punten van fouten bij het verzamelen van leads elimineren. De leads worden uiteraard constant geback-upt.

Win campagnes met de #1 landingspagina-bouwer voor WordPress

Landingspagina’s houden de aandacht van je website bezoekers gericht op een specifiek product of actie. Bij het uitvoeren van een gerichte campagne kan een landingspagina de conversieratio aanzienlijk verhogen door wrijving weg te nemen uit de advertentie-naar-pagina-naar-conversie-funnel.

Hier hoeven Elementor Hosting-gebruikers niet extra te betalen voor een Landingspagina-creator, aangezien deze al deel uitmaakt van hun Elementor-website.

De Landingspagina-creator heeft een verscheidenheid aan pagina templates en blokken, waarmee je LP’s kunt bouwen en repliceren zonder een enkele regel code. In tegenstelling tot sommige van onze concurrenten beperkt Elementor Hosting niet het aantal LP’s dat een gebruiker kan maken als onderdeel van hun abonnement.

Verhoog de conversieratio met een geavanceerde Popup Builder

Het overgrote deel van de bezoekers van een website is aan het browsen, maar het juiste bericht op het juiste moment kan hen omzetten in kopers. Pop-ups zijn een onmisbaar instrument voor deze conversies, bieden relevante aanbiedingen die de intentie vergroten. Pop-ups kunnen worden gebruikt om vragen, verkopen en nieuwsbrief aanmeldingen te verhogen.

Elementor Hosting-gebruikers krijgen toegang tot de Popup Builder van Elementor Pro als onderdeel van hun abonnement. Deze krachtige builder heeft honderden professionele sjablonen: lightboxes, full-screen pop-ups, zijpop-ups en balken.

Achter de schermen laten een combinatie van voorwaarden, triggers en geavanceerde regels website-eigenaren bepalen wie elke pop-up zal zien en ervoor zorgen dat ze deze op de juiste pagina’s en op het juiste moment zien.

Optimaal prestatievermogen en schaalbaarheid

elementor pro banner

De C2-laag van Google Cloud voorziet Elementor Hosting van krachtige server technologie en hardware. Met snelle SSD-opslag die geoptimaliseerd is voor zware webapplicaties en garant staat voor snelle gegevensoverdracht zonder beperkingen.

De servers van Elementor zijn ontworpen om ervaring en stabiliteit te prioriteren, met snelle paginaladingen en hoge prestaties. Geavanceerde auto-scaling technologie, gebouwd door Elementor, zorgt voor 99,9% uptime en stabiliteit, zelfs tijdens piekmomenten van verkeer. 

Het wereldwijde Content Delivery Network (CDN) van Cloudflare is het tweede ingrediënt achter de prestaties van Elementor Hosting. Het verbetert websites door hun inhoud op te slaan op 285+ servers over de hele wereld en de pagina te serveren vanaf de server die het dichtst bij de locatie van de bezoeker is.

Elementor Hosting-gebruikers hebben ook toegang tot een geïntegreerde Elementor caching tool die gebruikmaakt van Cloudflare CDN om de laadtijd van de website met meer dan 60% te verbeteren, de afstand die nodig is voor gegevens om te reizen te verminderen.

Een unieke plug-in versnellings-tool, ontwikkeld door Elementor R&D, gaat nog verder voor gebruikers en versnelt de site-ervaring door de tijd die nodig is om pagina plugins te laden te verminderen.

Geen compromis op het gebied van beveiliging

Elementor Hosting gaat verder dan om websites te beschermen tegen kwaadwillige activiteiten en cyberaanvallen. Het moderne beveiligings pakket omvat een gratis, premium SSL-versleuteling certificaat, DDoS-bescherming en een ingebouwde firewall. Bovendien houdt een beveiligingsteam voortdurend toezicht op onze servers voor tekenen van kwaadaardige activiteit.

Optimaliseer de betrouwbaarheid van je site met een SSL-certificaat (ter waarde van $39/jaar)

Een SSL-certificaat is een van de belangrijkste beveiligingsfuncties van een moderne website. Het is het mechanisme waarmee webbrowsers veilig communiceren met websites, terwijl gevoelige gegevens worden versleuteld om diefstal tijdens de overdracht te voorkomen.

Elke Elementor Hosting-website bevat een ingebouwd, vooraf geïnstalleerd premium SSL-certificaat.

Bescherm je website tegen schadelijk verkeer en DDoS-aanvallen

DDoS (Distributed Denial-of-Service)-aanvallen zijn een veelvoorkomende methode die hackers gebruiken om een website te overspoelen met verkeer, wat de beschikbaarheid van de website beïnvloedt. Elementor Hosting bevat DDoS-bescherming door Cloudflare, een toonaangevende aanbieder van anti-DDoS-bescherming.

Een extra beveiligingslaag die kosteloos wordt aangeboden aan Elementor Hosting-gebruikers is een Web Application Firewall die schadelijk verkeer blokkeert.

Alles wat je nodig hebt om je hosting te beheren

uitleg over elementor pro als host en website bouwer

Met Elementor Hosting hebben gebruikers de volledige controle over hun websites. Geavanceerde functies zoals staging, cloning, phpMyAdmin en SFTP-toegang zijn onmisbaar voor sommige web creators, en Elementor is er trots op deze als onderdeel van zijn abonnementen te bieden.

Staging Tool

Met de staging tool hoeven Elementor Hosting-gebruikers zich geen zorgen te maken over het breken van hun sites tijdens een update. In plaats daarvan testen ze functies en lossen ze problemen op binnen een veilige omgeving, zonder de live site te beïnvloeden.

Er zijn talloze gebruiksscenario’s waarin de staging tool belangrijk is. Van het toevoegen van een nieuwe plugin tot het wijzigen van het thema, het optimaliseren van de site voor SEO, of zelfs controleren of de nieuwe WordPress-update niets kapot maakt.

Automatisch en handmatig back-up systeem (ter waarde van $35 per jaar)

Back-ups zijn een essentieel onderdeel voor de gemoedsrust van elke web creator. Elementor Hosting heeft een ingebouwd back-up systeem dat op de achtergrond draait en ervoor zorgt dat je website altijd in enkele klikken kan worden hersteld. Naast geautomatiseerde back-ups kunnen gebruikers altijd handmatig een back-up maken van hun site voor onderhoudswerkzaamheden of een update.

Toegang tot de database met phpMyAdmin

Hoewel de meerderheid van de gebruikers geen directe toegang tot de databases van hun sites nodig heeft, kunnen degenen die dat wel doen, niet zonder. Elementor Hosting-gebruikers hebben toegang tot hun eigen phpMyAdmin-instantie en hebben volledige controle over de databases van hun sites.

SFTP-toegang

Met SFTP-toegang kunnen Elementor Hosting-gebruikers veilig toegang krijgen tot hun website bestanden, deze eenvoudig uploaden en downloaden, mappen beheren en een breed scala aan bestandsbeheer taken uitvoeren met behulp van een lokale FTP-client. Deze functie is vooral handig voor ontwikkelaars en ontwerpers die lokaal aan hun sites moeten werken.

Site Cloning

Site cloning stelt Elementor Hosting-gebruikers in staat snel en eenvoudig extra kopieën van hun sites te maken. Wil je een bestaande site repliceren en aanpassen voor een andere klant? Een extra evenement pagina toevoegen aan je arsenaal? Je kunt het doen met slechts een paar muisklikken.

(NIEUW) Eenvoudige en gratis migratie naar Elementor Pro Hosting

Elementor Hosting-gebruikers kunnen hun volledige Elementor-gebouwde website gratis migreren naar Elementor Hosting. Met behulp van de Migrate Guru-plugin, die is inbegrepen bij elk Elementor Hosting-abonnement, is de migratie-ervaring moeiteloos en intuïtief met een stapsgewijze handleiding. Het Elementor Hosting-ondersteuningsteam staat klaar om gebruikers te helpen bij hun migratie.

Aangepaste Domein met Hover

Elke website heeft een domein nodig, en Elementor Hosting werkt samen met een van de beste domeinaanbieders, inclusief een korting van 10% voor het eerste jaar. Via de samenwerking van Elementor met Hover kunnen Elementor Hosting-gebruikers een aangepast domein kopen en automatisch toewijzen aan hun website, waardoor het installatieproces wordt geminimaliseerd en de noodzaak om DNS-instellingen handmatig te configureren, wordt geëlimineerd.

Gebruikers met bestaande domeinen kunnen deze eenvoudig verbinden met Elementor.

E-mailboxen voor bedrijven

Elementor Hosting werkt samen met eersteklas e-mailproviders zoals Google, Microsoft 365 en Zoho. Na het koppelen van een aangepast domein kunnen gebruikers hun zakelijke e-mailproviders kiezen om samen te gaan met hun nieuwe website.

Professionele, geïntegreerde technische ondersteuning voor Hosting en Builder

Als er iets mis is met een website, is het essentieel om te weten wie kan helpen het probleem op te lossen. In de meeste gevallen zijn er minstens twee mogelijke boosdoeners, elk met hun eigen ondersteuning. Niet zoals bij Elementor Hosting, waar je ondersteuning kunt krijgen voor elk onderdeel van je website.

Elementor Hosting-gebruikers hoeven slechts één ticket te openen om ondersteuning te krijgen voor hun hosting en builder. En dit kunnen ze 24/7 doen, met toegewijde ondersteuningsteams over de hele wereld die standby staan om te helpen. Deze teams bestaan uit tientallen specialisten op het gebied van infrastructuur, WordPress en Elementor die vragen kunnen beantwoorden via live chat of e-mail.

Daarnaast krijgt elke Elementor Hosting-gebruiker toegang tot een uitgebreide kennisbank vol met handleidingen, artikelen en zelfs cursussen. Deze onschatbare bron helpt niet alleen bij het diagnosticeren en oplossen van problemen, maar kan ook worden gebruikt voor bijscholing.

Het klantenserviceteam van Elementor Hosting is een winnaar van de Stevie Award voor service-uitmuntendheid voor 2021 en 2022, en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je sites soepel blijven draaien.

Een alles-in-één WordPress-website voor een betaalbare prijs.

Het bouwen van een goedkope WordPress-website kan een bron van frustratie zijn. Hoewel de “stickerprijs” laag is, ontdekken mensen vaak al snel dat deze snel kan stijgen door verborgen en half-verborgen kosten. Back-ups, een SSL-licentie, een bouwer, essentiële plugins – dit zijn slechts enkele van de dingen die gebruikers aangeboden kunnen krijgen zodra ze ingaan op de lokroep van de lage initiële prijzen.

Elementor Hosting stelt een nieuwe standaard in de branche: een alles-in-één WordPress-website met volledig transparante prijzen. Geen trucs, geen verborgen kosten.

Elementor Hosting begint bij $119 voor het basispakket en biedt verschillende aanvullende plannen. Alle plannen bevatten:

 • Beheerde hosting voor WordPress
 • Elementor Website Builder (pro-versie ter waarde van $99 per jaar)
 • Mondiale CDN-dekking door Cloudflare
 • SSL-licentie voor websitebeveiliging (ter waarde van $39 per jaar)
 • 24/7 Professionele premium ondersteuning
 • Elementor Hello-thema
 • Elementor AI-proef
Elementor Hosting – Basis

Het ‘Basis’ hosting plan omvat 1 website, 10 GB SSD-opslag, een maandelijkse bandbreedte van 30 GB en tot 25.000 maandelijkse bezoeken.

Elementor Hosting – Zakelijk

Een hosting plan dat specifiek is afgestemd op een enkele WordPress-website of een WooCommerce winkel die verhoogde middelen en prestaties vereist. Het pakket omvat: 20 GB SSD-opslag, 50 GB maandelijkse bandbreedte en tot 50.000 website bezoekers per maand. Bovendien omvat het pakket de staging-tool en toegang tot ondersteuning voor twee teamleden.

Elementor Hosting – Groei

Een hostingplan voor 3 WordPress-websites dat het volgende omvat: 25 GB SSD-opslag, 75 GB maandelijkse bandbreedte en 75.000 website bezoekers per maand. Bovendien omvat het pakket de staging-tool, cloning en toegang tot ondersteuning voor vier teamleden.

Elementor Hosting – Schaal

Een hosting plan dat speciaal is aangepast voor webdesigners die hun diensten aanbieden aan klanten, dit pakket omvat: 10 WordPress-sites, 40 GB SSD-opslag, 100 GB maandelijkse bandbreedte en tot 100.000 website bezoekers per maand. Bovendien omvat het pakket cloning mogelijkheden, de staging-tool en toegang tot ondersteuning voor zes teamleden.

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Wat is de beste hondenbench voor in de auto?

Next Post

Biologisch Bladluis Bestrijden: Wat te doen tegen Bladluis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *