Het online platform voor de beste product reviews.

Product Reviewr is de toonaangevende website voor online productrecensies. Bij Product Reviewr streven we ernaar een informatief platform te bieden waar we een overzicht geven van de beste producten van vandaag. Product Reviewr is volledig onafhankelijk en gratis te gebruiken.

Het online platform voor de beste product reviews.
banner-samsung-s24-review-3-modellen

Uitgebreide Samsung S24 Review: Is Het Jouw Geld Waard?Template enkel product

In de wereld van premium Android-telefoons neemt de Samsung Galaxy S24 een bijzondere plek in. Met zijn verschijning in kleuren als Violet, Geel, Zwart en Grijs en een beginaanbod van 128 GB opslag, markeert deze smartphone een topkeuze voor zij die zoeken naar een combinatie van krachtige prestaties en geavanceerde functies. Waar deze Samsung S24 review zich op richt, is niet alleen het vastleggen van de essentie van wat de Galaxy S24 tot de beste Samsung-telefoon maakt, maar ook het onderzoeken van de vraag of het zijn prijskaartje van $799 waard is.

Deze Samsung S24 review duikt diep in het ontwerp, de weergave, en de specificaties, inclusief de befaamde camera’s van de Galaxy S24 Ultra en de prestaties van de S24 Plus. Het doel is om u, door middel van een grondige evaluatie, een helder inzicht te geven in wat de S24-reeks te bieden heeft. Hierbij valt te denken aan de nieuwste software- en AI-functies die de Galaxy-ervaring naar een hoger niveau tillen en de mate waarin de batterij en het opladen aan de hedendaagse gebruikersbehoeften voldoen. Met dit overzicht hopen we u te helpen beslissen of de Samsung Galaxy S24 inderdaad de investering waard is.

Ontwerp en Weergave Samsung s24

Het ontwerp van de Samsung S24 spreekt boekdelen over de innovatie en aandacht voor detail die Samsung in zijn vlaggenschipmodellen steekt. Met een scala aan kenmerken die zowel esthetiek als functionaliteit benadrukken, zet de Samsung S24 een nieuwe standaard voor premium smartphones.

Design en Bouwkwaliteit:

 • Sleek Design: De Samsung S24 valt op met zijn strakke ontwerp, voorzien van een 6.8″ plat scherm dat een minimalistische en moderne uitstraling geeft. De geïntegreerde S Pen versterkt de functionaliteit, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen navigeren en creatief kunnen zijn.
 • Duurzaamheid: Een nieuw geïntegreerd titanium schild maakt het frame robuuster en beter bestand tegen krassen, terwijl de IP68-classificatie voor water- en stofbestendigheid zorgt voor gemoedsrust bij dagelijks gebruik.
 • Kleuropties: Online exclusieve kleuren zoals Titanium Blauw, Groen, Oranje, Grijs, Zwart, Violet, en Geel bieden gebruikers de mogelijkheid hun persoonlijke stijl uit te drukken.

Schermkwaliteit:

 • Display Innovatie: De Galaxy S24 Ultra pronkt met een plat schermdesign dat niet alleen praktischer ruimte biedt voor de S Pen, maar ook een superieure grip heeft dankzij het gebruik van titanium en Corning’s nieuwe Gorilla Glass Armor.
 • Visuele Ervaring: Met een piekhelderheid van 2,600 nits en een 120 Hz verversingssnelheid, biedt het scherm van de S24 levendige kleuren en soepele beelden. Dit wordt verder versterkt door de grotere schermgrootte van 6.2 inch met dunnere bezels, wat zorgt voor een meeslepende kijkervaring zonder in te leveren op de compactheid en eenhandige bruikbaarheid.

Gebruiksgemak en Esthetiek:

 • Comfort en Houvast: Het platte frame met afgeronde randen maakt de S24 comfortabeler om vast te houden in vergelijking met voorgaande modellen. Dit, samen met de matte afwerking en de slankere bezels, zorgt voor een apparaat dat niet alleen goed in de hand ligt, maar er ook stijlvol uitziet.
 • Geluidskwaliteit: De verbeterde luidsprekers aan de onderkant zorgen voor een luider en helderder geluid vergeleken met de S23 Ultra, wat bijdraagt aan de algehele multimedia-ervaring.

Deze kenmerken van de Samsung S24 benadrukken Samsung’s toewijding aan het leveren van een premium smartphone die zowel esthetisch aantrekkelijk is als functioneel superieur.

Performance & Specs van s24

De Samsung Galaxy S24 serie zet een nieuwe standaard in smartphoneprestaties, gedreven door de krachtige Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 voor Galaxy chip. Dit hart van de S24 serie biedt niet alleen ongekende snelheden en efficiëntie, maar ook een verbeterde NPU voor AI-verwerking die je gebruikservaring naar een hoger niveau tilt. Laten we eens dieper ingaan op de kernspecificaties die deze serie onderscheiden:

Processor en Opslag:

 • Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 voor Galaxy: De nieuwste chip zorgt voor een razendsnelle prestatie, ideaal voor multitasking en high-end gaming.
 • Opslagopties: De Galaxy S24 start met 8GB RAM en keuzes tussen 128GB of 256GB opslagruimte. De S24 Plus en Ultra modellen verhogen de ante met 12GB RAM en opties voor 256GB, 512GB, tot zelfs 1TB opslag voor de Ultra, waardoor er genoeg ruimte is voor al je apps, games en media.

Connectiviteit en Sensoren:

 • 5G Ondersteuning: Alle modellen in de S24 serie ondersteunen 5G netwerken, waardoor je kunt genieten van super snelle download- en uploadsnelheden.
 • Sensoren en Veiligheid: Een ultrasonische vingerafdruksensor onder het scherm biedt snelle en betrouwbare beveiliging. Samsung Knox voegt hieraan een verdedigingsgraad, meerlaagse beveiliging toe, met volledige controle over je data voor AI ervaringen.

Duurzaamheid en Software Ondersteuning:

 • Software Ondersteuning: Samsung belooft tot 7 jaar aan grote OS-updates en softwareondersteuning, wat betekent dat je toestel up-to-date blijft met de nieuwste functies en beveiligingspatches.
 • Duurzaamheid: De S24 Ultra is uitgerust met Corning Gorilla Armor, waardoor het scherm uiterst bestand is tegen alledaagse krassen en slijtage.
samsung-s24-review-met-touch-pen

De combinatie van deze geavanceerde specificaties zorgt ervoor dat de Samsung Galaxy S24 serie niet alleen krachtig, maar ook toekomstbestendig is. Met uitgebreide softwareondersteuning en de nieuwste connectiviteitsopties ben je verzekerd van een smartphone-ervaring die jarenlang meegaat.

Camera’s van de Samsung s24

De Samsung Galaxy S24-serie tilt fotografie naar een hoger niveau, met name de S24 Ultra, die uitblinkt door zijn indrukwekkende camera-specificaties. Laten we de camera’s van deze toestellen eens nader bekijken:

grijs-zwart-paars-goud-samsung-s24

Hoofdcamera:

 • Samsung Galaxy S24 Ultra: Voorzien van een revolutionaire 200MP hoofdcamera, die ongeëvenaarde scherpte en natuurlijke kleuren vastlegt. Dit wordt ondersteund door een baanbrekende Quad-telefoto camera met 2x, 3x, 5x en 10x optische zoom, en een 100x Space Zoom voor heldere, kwalitatief hoogwaardige beelden.
 • Samsung Galaxy S24 & S24+: Beide modellen beschikken over een drievoudig camerasysteem met een 50MP hoofdcamera, 12MP ultrabreed, en 10MP telefoto lens met 3x optische zoom. De verbeteringen ten opzichte van de voorganger liggen vooral in de beeldverwerking, wat resulteert in indrukwekkende foto’s en video’s.

Selfiecamera en Nachtografie:

 • De Galaxy S24 Ultra heeft een 12MP Dual Pixel Selfie camera aan de voorkant, terwijl de S24 en S24+ dezelfde 12MP frontcamera delen. Deze camera’s leveren goede kwaliteit selfies met minimale huidverzachting. De nachtmodus op de hoofdlens is verbeterd, waardoor kleuren in situaties met weinig licht behouden blijven.

Video en Extra Functies:

 • 8K Video: De S24 Ultra kan verbazingwekkende 8K-video opnemen met optische 5x zoom, waardoor gebruikers professioneel ogende content kunnen creëren.
 • ProVisual Engine: Deze functie verbetert de beeldvastleggingsmogelijkheden aanzienlijk en maximaliseert creatieve vrijheid, met name door het Quad Tele System met een nieuwe 5x optische zoomlens en verbeterde digitale zoom.
 • Nachtografie: Beide modellen zijn uitgerust met nachtografiecapaciteiten die meer licht opvangen in donkere omstandigheden, en wazigheid verminderen met bredere optische beeldstabilisatiehoeken.

De Galaxy S24-serie, met name de Ultra, biedt dus een ongeëvenaarde camera-ervaring die zowel amateurfotografen als professionals zal aanspreken. Met deze geavanceerde camerafuncties zijn gebruikers uitgerust om elk moment in uitzonderlijke kwaliteit vast te leggen, of het nu gaat om alledaagse momenten of professionele projecten.

Batterij en Opladen

De batterij en het opladen van de Samsung Galaxy S24-serie zijn cruciale aspecten die de gebruikservaring aanzienlijk beïnvloeden. Hieronder vindt u een gedetailleerd overzicht van de batterijprestaties en oplaadmogelijkheden van de verschillende modellen binnen deze serie.

Batterijcapaciteit en Levensduur:

 • De Samsung Galaxy S24 beschikt over een 4000mAh batterij, terwijl de S24+ een grotere 4900mAh batterij heeft. Het Ultra-model spant de kroon met een 5000mAh batterij.
 • In de WiFi-browsing test hield de S24+ het 21 uur en 14 minuten vol, de S24 18 uur en 6 minuten, en de S24 Ultra overtrof beide met 20 uur en 31 minuten.
 • Bij de 4G browsing test presteerde de S24+ met 15 uur en 13 minuten beter dan de S24, die 11 uur en 28 minuten meeging. De S24 Ultra duurde ongeveer een uur langer dan zijn voorganger, de S23 Ultra.

Oplaadmogelijkheden en -snelheden:

 • De S24 ondersteunt 25W snelladen, terwijl de S24+ en S24 Ultra 45W snelladen ondersteunen. Er gaan geruchten dat de S24 Ultra zelfs 65W opladen zou kunnen ondersteunen met behulp van een koelgel voor de nieuwe oplaadtechnologie.
 • Alle modellen ondersteunen draadloos opladen tot 15W en omgekeerd draadloos opladen tot 4.5W. Het is belangrijk op te merken dat Samsung geen opladers bij hun telefoons levert, alleen USB-C-kabels.
 • Het volledig opladen van de batterij van de S24 Ultra duurt 1 uur en 18 minuten, terwijl de S24 ongeveer 1 uur en 30 minuten nodig heeft om van 0 naar 100% op te laden.

Deze vergelijking toont aan dat de Samsung Galaxy S24-serie is ontworpen om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen, van degenen die waarde hechten aan lange batterijduur tot degenen die snelle oplaadmogelijkheden nodig hebben. Het is duidelijk dat Samsung streeft naar een balans tussen batterijduur en oplaadsnelheid, om ervoor te zorgen dat gebruikers hun toestel zo efficiënt mogelijk kunnen gebruiken.

Software en AI-Functies van Samsung

De Samsung Galaxy S24-serie introduceert een reeks AI-gedreven functies die de manier waarop je jouw smartphone gebruikt, zullen veranderen. Deze innovaties zijn ontworpen om je dagelijkse interacties efficiënter en plezieriger te maken. Laten we eens kijken naar enkele van de meest opvallende AI-functies:

AI-gebaseerde Functies:

 • Circle to Search: In samenwerking met Google, stelt deze functie gebruikers in staat om items te omcirkelen tijdens het scrollen of video’s kijken voor directe Google-zoekresultaten.
 • Live Translate: Breekt taalbarrières door real-time vertalingen te bieden tijdens telefoongesprekken of via tekstberichten.
 • Note Assist: Zet notities om in duidelijke, gemakkelijk te herzien samenvattingen en kan ook tekst vertalen.
 • Generative Edit: Een AI-gestuurde bewerkingstool die foto’s transformeert met simpele aanpassingen, zoals objectverwijdering en achtergrondgeneratie.
 • Chat Assist: Biedt real-time toonsuggesties en vertaling voor het schrijven in verschillende talen.
 • Super HDR: Verbetert kleur en verzadiging in foto’s en video’s genomen bij zonsondergang of in andere situaties met hoog contrast.

Software Upgrades en Toekomstige Plannen:

 • Samsung belooft tot zeven jaar aan software-upgrades voor de S24, wat zorgt voor een toekomstbestendige ervaring.
 • Tot eind 2025 blijven alle AI-functies gratis, maar er zijn zorgen over mogelijke maandelijkse abonnementskosten voor volledige toegang tot het besturingssysteem en functies van de telefoon.

Bixby en AI-integraties:

 • Bixby: Samsung’s virtuele assistent maakt het mogelijk om taken efficiënter uit te voeren met stemcommando’s. Bixby kan verschillende apparaatinstellingen beheren en biedt contextbewuste suggesties.
 • Galaxy AI Editing Tools: Eenvoudige bewerkingen en slimme bewerkingssuggesties gebruiken Galaxy AI om de perfecte aanpassingen voor elke foto voor te stellen.

Deze AI-functies, aangedreven door de nieuwste Galaxy AI-technologie, transformeren niet alleen hoe gebruikers met hun telefoons omgaan, maar openen ook nieuwe manieren om te creëren en te verbinden. Met de Samsung Galaxy S24-serie aan je zijde, ben je uitgerust met een tool die niet alleen je productiviteit maximaliseert, maar ook je creativiteit ontketent.

Prijs en Beschikbaarheid Samsung s24

De Samsung Galaxy S24-serie, bekend om zijn IP68 waterbestendigheid, maakt het mogelijk om zelfs in regenachtige omstandigheden te gebruiken, en komt in een breed scala aan kleuren die jouw persoonlijke stijl weerspiegelen. Hier zijn de details over de prijs en beschikbaarheid die je moet weten voordat je je keuze maakt:

Basisinformatie:

 • Kleuropties: De Galaxy S24 is verkrijgbaar in een divers palet van kleuren, waaronder Cobalt Violet, Amber Yellow, Onyx Black, Marble Gray, Jade Green, Sandstone Orange, en Sapphire Blue, naast de standaardopties van Violet, Yellow, Black, en Gray.
 • Waterbestendigheid: Alle modellen zijn IP68 gecertificeerd, wat betekent dat ze bestand zijn tegen water en stof, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte plensbuien.

Prijsdetails:

 • Galaxy S24:
  • 8GB RAM/128GB opslag: $800 of 959,00 EUR
  • 8GB RAM/256GB opslag: $860
 • Galaxy S24+: Vanaf 1,149,00 EUR
 • Galaxy S24 Ultra: Vanaf 1,569,00 EUR

Het is duidelijk dat de Samsung Galaxy S24-serie een investering is die varieert afhankelijk van het model en de opslagcapaciteit die je kiest. Met deze prijsklasse biedt Samsung een scala aan opties om aan de behoeften en budgetten van verschillende gebruikers te voldoen. Of je nu op zoek bent naar de standaard S24 met basisopslag of de premium S24 Ultra voor de ultieme smartphone-ervaring, er is een Galaxy S24 die bij jouw wensen past.

Conclusie

Na een grondige verkenning van de Samsung Galaxy S24-serie, van zijn indrukwekkende ontwerp en weergave tot de geavanceerde cameraconfiguraties en AI-functies, is het duidelijk dat deze reeks toestellen gericht is op gebruikers die waarde hechten aan zowel esthetische schoonheid als technologische innovatie. De combinatie van duurzaamheid, krachtige prestaties en een langdurige batterijlevensduur stelt de S24-serie in staat om de meest veeleisende taken uit te voeren, terwijl de verscheidenheid in prijzen en modellen ervoor zorgt dat er voor ieder wat wils is.

close-up-s24

De relevantie van de Samsung Galaxy S24-serie ligt niet alleen in zijn vermogen om te voldoen aan de huidige eisen van technologiegebruikers, maar ook in zijn potentieel om te innoveren in de toekomst, gezien de belofte van jarenlange software-ondersteuning en upgrades. Of u nu een professionele fotograaf bent, een spelletjesliefhebber, of simpelweg iemand die op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle smartphone, de S24-serie bewijst een waardevolle investering te zijn. Met dit alles in overweging genomen, is het antwoord op de vraag of de Samsung Galaxy S24 zijn prijs waard is, onmiskenbaar ja.

Bekijk de video van Bright voor nog meer informatie over de Samsung Galaxy S24
Share this article
Shareable URL
Prev Post

Beste Keukenmachine 2024: Topkeuzes, Beoordelingen en Koopgids

Next Post

De Beste Sous Vide Stick van 2024: Onze Top Keuzes en Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *